1404-08-24 13:24
51
0
95903
جانشین معاون شهردار گرگان:

ماشین‌های سنگین آسفالت را به چالش می‌کشند

جانشین معاون زیربنایی شهرداری گرگان با اشاره به فرسایش سریع آسفالت در محور کمربندی بر لزوم مقاوم‌سازی فوری زیرسازی تاکید کرد و گفت: آسفالت کمربندی توان تاب‌آوری لازم برای تحمل بار ترافیکی سنگین را ندارد.

محسن کریمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» در خصوص اولویت‌بندی پروژه‌های آسفالت‌ریزی و بهسازی شهر اظهار کرد: اهمیت کمربندی گرگان به عنوان محور مواصلاتی بین‌شهری نیازمند افزایش تاب‌آوری آسفالت در برابر تردد سنگین است.

وی توضیح داد: در بحث راهسازی، مفهومی به نام تاب‌آوری آسفالت داریم به عنوان مثال، برای ورودی شهر محدودیت وزنی تعیین می‌شود تا از آسیب به آسفالت جلوگیری شود اما با توجه به تردد کامیون‌ها و تریلرها در کمربندی، آسفالت‌ها به سرعت فرسوده می‌شوند، زیرا زیرسازی و توان تاب‌آوری آن‌ها برای این بار کافی نیست.

کریمی با بیان اینکه مدیریت جدید شهری در سال ۱۴۰۴، بهسازی محورهای آسفالت و عبور و مرور را در اولویت قرار داده است، افزود: تا حد توان، رضایت نسبی مردم را جلب کرده‌ایم بخش زیادی از کمربندی با استفاده از دستگاه و روکش آسفالت انجام شده است.  

وی ادامه داد: تنها قسمت باقی‌مانده، حد فاصل خیابان راه آهن تا میدان مفتح و ورودی ۶۰ متری است که در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده به اتمام برسد.

جانشین معاون زیربنایی شهرداری گرگان همچنین از آسفالت‌ریزی محدوده میدان ترمینال تا ورودی پلیس راهور در شب گذشته خبر داد و گفت: سعی کرده‌ایم ابتدا با اولویت‌بندی محورهای پرتردد، راهکار ارائه دهیم و به تدریج وارد شهرک‌های شمالی نیز شده و آسفالت محورهای آسیب‌دیده را انجام دهیم.

کریمی در پاسخ به سوالی درباره طولانی شدن روند آسفالت‌ریزی، به تغییر اولویت‌ها در دوره‌های مختلف مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: در دوره‌های گذشته، برخی مدیریت‌ها اولویت را به کارهای فرهنگی می‌دادند و برخی دیگر پروژه‌ها را نیمه‌تمام رها می‌کردند.  

وی بیان کرد: مدیریت جدید شهری اهمیت ویژه‌ای به بحث عمرانی شهر دارد و در تلاش است تا کارهای باقی‌مانده از گذشته و پروژه‌های جدید را در مدت زمان باقی‌مانده به اتمام برساند.

خبرنگار: زهره رجبی
انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.